Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT !!! Mier Iun 24, 2009 6:20 pm
Deocamdata primesti slot , sa ne lasa idul tau de steam. Mai joaca ceva timp sa te vedem, dupa care vbine si adminul. In cazul in care intalnesti codati, anunta te rog un admin sa intre.
Lasa un pm la Lord_Ady, sau <<No Namme>> pt slot. Bafta in continuare!
don corleone Moderator
Numarul mesajelor : 1027 Varsta : 46 Localizare : M-Ciuc Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/04/2008
Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT !!! Mier Iun 24, 2009 2:30 pm
Sunt si eu CONTRA deocamdata dar daca vei fii activ pe server si pe forum atunci va venii si adminul!! Pana atunci BFT..!!
Suiram Progamer
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 03/04/2009
Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT !!! Mier Iun 24, 2009 2:11 pm
Salut. Nu putem fi online toata ziua. Avem o viata, job-uri. De ex eu acum sunt la servici. Este devreme pentru admin, probabil ca azi ai jucat prima data si ti-a placut(ma bucur). Joaca pe server, activitate pe forum(cum zicea si gogu SPP) si o sa vina si adminul. Deocamdata CONTRA. Bafta si ne vedem pe server la un hs
gogu SPP Progamer
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 34 Localizare : Rm.Valcea Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 11/08/2008
Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT !!! Mier Iun 24, 2009 1:45 pm
Nasule, nu trebuie sa fi in top sa dobandesti un admin pe serverul Pro-Game....insa iti trebuie activitate pe server dar si pe forum.Mi se pare cam devreme sa primesti admin si chiar si slot.Revino peste cateva saptamani cu cerere si intre timp joaca pe server. Contra HF si BFT!!
underdark44
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 32 Localizare : str. electrolizei 69 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 24/06/2009
Subiect: FOARTE IMPORTANT !!! Mier Iun 24, 2009 11:41 am
salut!!! dc nu intra adminii pe svr ca e plin de codati ,si as vrea sa fac cerere de admin Am steam dar nu sunt in top si joc destul de bn,si eu o sa joc mult pe svr ,fff mult,deci va rog faceti ceva ca e prea fain svr ca sa intre codati pe el MS!!!