| Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. | |
|
+6AreS Lunatica RsA Unr3aL Jun|oR <> 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Sam Mar 22, 2008 3:39 pm | |
| Copilul, Andrei Smirnov si-a pus capat zilelor dupa ce a primit "crunta" pedeapsa de a nu mai avea voie la jocuri pe PC. Pedeapsa a fost data de parinti pentru rezultate foarte slabe obtinute la scoala. Autoritatile locale ruse sunt de parere ca jocurile, pe langa faptul crearii dependentei, sunt nefaste sanatatii.
AVETI GRIJA COPIII ,este doar un obiect :astept discuti pe tema asta ,ce crede-ti ? | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Sam Mar 22, 2008 7:18 pm | |
| e o prostie sa te sinucizi...daca nu faci fatza scolii tre sa incerci sa pui mana pe carte dar si sa citesti si sa iti ramana ceva in cap si dupaia ajungi la jocuri pe PC:D deci...cand am citit am zis k lumea e pe invers...e cu capu-n jos...lumea se schimba in rau...nu stiu nu am cuvinte... ...ramane de vazut ...sper k RsA sa nu pateasca asa ))) | |
|
| |
Unr3aL progres
Numarul mesajelor : 15 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Lun Mar 31, 2008 1:32 pm | |
| trist intr-adevar ....... dar cam asta se intampla cand aceste activitati devin mai mult decat un joc ..... Sa-i fie caile luminate | |
|
| |
RsA banned
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: junioare Vin Apr 04, 2008 1:47 pm | |
| ce glumetz esti si tu nene | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Vin Apr 04, 2008 1:56 pm | |
| deja e prostie ... si un om cu cap nu se sinucide din asa ceva ...
si RsA ... zic eu ... e destul de inteligent .. deci .. no comment juni ...
Ultima editare efectuata de catre Lunatica in Sam Apr 05, 2008 11:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
AreS progres
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 38 Localizare : Timisoara Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Sam Apr 05, 2008 10:35 am | |
| - Lunatica a scris:
- deja e prostie ... si un om cu cap nu se sinucide din asa ceva ...
si RSA ... zic eu ... e destul de inteligent .. deci .. no comment juni ... avea 10 ani... oricum.. e f nasol ca s-a ajuns la asa ceva... imi pare rau pt el | |
|
| |
shinobi Moderator
Numarul mesajelor : 17 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/03/2008
| Subiect: foarte trist nu am ce zice Sam Apr 05, 2008 11:09 pm | |
| si parinti ar trebui sa faca copiilor un program mai de mult erau carti de colorat de povesti stiinta evolueaza nu ai ce face nu poti opri copilu sa se joace dar trebuie avut grija ce fel de jocuri se joaca pe pc si dragi parinti un copil e cea mai mare bucurie din viata unui parinte deci aveti grija nu lasati mass media sa va creasca copii | |
|
| |
kiLO
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 29 Localizare : COnst@ngele$ Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Mar Apr 08, 2008 12:28 am | |
| trist:( | |
|
| |
dj_mesa Progamer
Numarul mesajelor : 492 Varsta : 33 Localizare : Arges, Pitesti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: :| Mier Apr 09, 2008 2:46 pm | |
| Jucam noi cs dar nu sa ne omoram pentru el nu merita cum zice kilo e trist | |
|
| |
NoS progres
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : KaLaN Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. Joi Apr 10, 2008 6:03 pm | |
| mda trist si din pacate asta e ( | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. | |
| |
|
| |
| Un baiat in varsta de 10 ani din Moscova s-a sinucis deoarece parintii sai i-au interzis sa se mai joace pe calculator. | |
|