| Anunt foarte important /// Serverul Steam On | |
|
+10Gow! don corleone Lunatica FireFox Jun|oR gogu SPP PACOSTE SeVeR MaVeRicK Lord_Ady 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lord_Ady progres
Numarul mesajelor : 363 Varsta : 43 Localizare : Bucharest Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| |
| |
MaVeRicK
Numarul mesajelor : 62 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 3:19 pm | |
| Din pacate mai rau au facut...merge mai rau ca niciodata si chestia aia cu avatarele consuma si mai multe resurse si bineinteles k trebuie luate de pe serverele de la steam cum luam si sunetele si models etc.cand ne conectam pe un server si sacadeaza si mai tare ca inainte...cel putin mie | |
|
| |
SeVeR banned
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 32 Localizare : 19854583623 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/09/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 3:52 pm | |
| merge foarte rau....mai bine lasau cum era inainte | |
|
| |
PACOSTE Moderator
Numarul mesajelor : 772 Varsta : 34 Localizare : Bistrita, pe langa castelu lu\' Dracula Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 5:20 pm | |
| Inca nu am intrat pe server....sper sami mearga bine si cel putin nu o sa mai fie asa multi codati ! | |
|
| |
MaVeRicK
| |
| |
gogu SPP Progamer
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 34 Localizare : Rm.Valcea Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 6:03 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre gogu SPP in Joi Oct 23, 2008 6:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
PACOSTE Moderator
Numarul mesajelor : 772 Varsta : 34 Localizare : Bistrita, pe langa castelu lu\' Dracula Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 6:22 pm | |
| - MaVeRicK a scris:
- pacostea de pushkatu a scris:
- Inca nu am intrat pe server....sper sami mearga bine si cel putin nu o sa mai fie asa multi codati !
nu e vorba de server ci de update-ul ala tampit pe care l-au facut astia de la steam...acum iti trebe 2giga de rami ca sa joci un cs fara lag mie nu mio facut nici un update...am tot fereastra aia veche cand apas tab nu vad nici o poza nimic. PS: am scapat de lagu ala nasol...sper :p | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 6:44 pm | |
| Valve a schimbat din data de 22 octombrie 2008 motorasul jocului nostru “adorabil”. Multi dintre voi care jucati cu steam si incercati sa intrati pe servere no-steam ati intampinat problema protocolului. Practic este doar un anunt care va zice ca incercati sa va conectati la un server ce foloseste un protocol vechi, 47, pe cand acum Counter-Strike Steam foloseste protocolul 48. Este la fel ca si in cazul cs 1.5 cu 1.6. Counter-Strike 1.5 foloseste protocolul 46 iar versiunea 1.6 foloseste protocolul 47. Este exact ca si cum ati incerca sa intrati de pe jocul cs 1.6 pe un server ce foloseste versiunea 1.5 Rezolvarea acestei probleme o reprezinta pentru toti posesorii de server, update-ul la zi a serverului, un update la engine, necesar pentru a se conecta si cei de pe steam. Problema este ca il face Vac2, iar un patch de no-steam inca nu a aparut pentru servere avand in vedere cat de fresh este schimbarea. Aceasta importanta schimbare venita de la Steam, este menita sa ajute la eradicarea serverelor no-Steam, care sunt foarte multe la numar in toata lumea. Practi Valve incetul cu incetul incepe sa ne oblige sa trecem serverele pe Vac2. De ce sa le trecem pe Vac2? Multi nu stiti, dar cat de curand va aparea Vac3, un sistem cu totul diferit si imbunatatit care va fi obligatoriu, iar pentru el .. aveti nevoie de Vac2. Inteligent marketing nu? Este ceva gen .. push .. rush ) Daca vreti sa jucati pe serverele non-steam va trebui sa folositi un client no-steam., caci Valve ne obliga sa jucam doar pe serverele Vac2 cu, contul nostru “original” de Steam. Steam Counter-Strike = Vac2 Client non-steam = servere no-steam Simplu ca buna ziua! Bafta la instalari si dezinstalari! PS : pacoste...pune pe rezolutia 1024 si ai sa vezi 'tzatze' de la alti playeri din lista STEAM !! | |
|
| |
PACOSTE Moderator
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Joi Oct 23, 2008 7:18 pm | |
| NU pot juca cu rezolutie asa mare...am monitor destul de mare ...la 800x600 se vede ca 1024 pe un monitor normal...prea mic.
Mie imi place ca e serv de steam, sper sa se adune lumea! | |
|
| |
FireFox
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 9:44 am | |
| Dupa ce am intrat pe server cu noul patch aplicat am constatat o crestere a performatei, e adevarat, nesemnificativa, fiindca de la 71 de fps a crescut la 72 si asta pe rezolutia de 1440x900. Pe de alta parte inca prea putine srv au facut update-ul si nu am mai putut intra pe ele folosind clientul steam ci doar cel valve.
Trecerea serverului Pro in mod Steam only este un lucru foarte bun, dupa parerea mea, chiar daca unii jucatori intampina dificultati dupa cum am citit in posturile anterioare. | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 10:03 am | |
| ridicol este faptul ca primim numeroase reclamatii tocmai de la playerii ce poseda un program steam | |
|
| |
don corleone Moderator
Numarul mesajelor : 1027 Varsta : 46 Localizare : M-Ciuc Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 10:12 am | |
| Asa este Luna..Ai dreptate!! Mi-e imi mere foarte bine ! Si pana acum am avut 40 - 50 lag si acum atata am!!! P.S. Sunt faine pozele cand apas TAB!! | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 10:59 am | |
| vreau sa vad s ieu pozele acelea . ce trebuie sa fac? ( | |
|
| |
MaVeRicK
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 12:27 pm | |
| - Lunatica a scris:
- vreau sa vad s ieu pozele acelea . ce trebuie sa fac? (
sa joci pe o rezolutie mai mare de 800*600 de exemplu 1024*768 | |
|
| |
PACOSTE Moderator
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 1:23 pm | |
| Mie de fiecare data cand se schimba harta mi se blocheaza, sau daca incerc sa dau retry...tre sa ies din joc cu ctrl-alt-delete si sa intru iar... | |
|
| |
Gow! Progamer
Numarul mesajelor : 604 Varsta : 32 Localizare : Brad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 1:26 pm | |
| asha si mie | |
|
| |
PACOSTE Moderator
| |
| |
FireFox
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 35 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 1:40 pm | |
| citeam pe net ca noul patch aplicat pe srv nu se impaca prea bine cu modurile facute de terti motiv pt care e bine ca acele mod-uri sa fie dezactivate pana cand vor fi actualizate sa suporte in intregime acest patch. De aici si teoria ca probabil nici clientul patch-uit nu se impaca prea bine cu personalizarile facute de utilizator, cum ar fi skin-uri sau alte chestii.
pacoste, cel mult ai putea sa incerci sa vezi daca joci pe alt srv steam only care are patch-ul aplicat ce se intampla la schimbarea hartii. Daca patesti la fel e de la tine, daca nu e de la srv Pro
Eu inca nu am putut proba teoria cu alt srv ca nu am gasit unul si nici blocajul la schimbarea hartilor nu l-am experimentat ca am jucat prea putin ieri si azi deloc. | |
|
| |
PACOSTE Moderator
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 1:45 pm | |
| Ok, mersi fire o sa incerc sa vad carei baiu ca e cam nasol | |
|
| |
MaVeRicK
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 2:03 pm | |
| eu nu am problema asta pe alte servere...nu stiu pe progame k nu am avut timp sa intru aseara | |
|
| |
Lunatica progres
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 3:38 pm | |
| eu nu am nicio problema :-? | |
|
| |
don corleone Moderator
Numarul mesajelor : 1027 Varsta : 46 Localizare : M-Ciuc Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 7:36 pm | |
| Nici eu nu am nici o problema!! | |
|
| |
MaVeRicK
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Vin Oct 24, 2008 11:54 pm | |
| Updates to Counter-Strike 1.6 and Condition Zero have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Counter-Strike 1.6 and Condition Zero
Fixed crash on level change
o problema s-a rezolvat...mai ramane cea cu protocol 48 | |
|
| |
Lunatica progres
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Sam Oct 25, 2008 10:28 am | |
| deci pana la urma pot intra cu steam pe srv non-steam sau nu?:-s | |
|
| |
andrei
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 35 Localizare : pajura Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Sam Oct 25, 2008 12:20 pm | |
| - Lunatica a scris:
- deci pana la urma pot intra cu steam pe srv non-steam sau nu?:-s
nu. ai steam intri pe sv steam only joci pe valve intri pe sv non-steam. cititi aici , poate va lamuriti si voi odata cum sta treaba cu update-u asta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On | |
| |
|
| |
| Anunt foarte important /// Serverul Steam On | |
|