PACOSTE Moderator
Numarul mesajelor : 772 Varsta : 34 Localizare : Bistrita, pe langa castelu lu\' Dracula Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Sam Oct 25, 2008 12:45 pm | |
| Pe mine nu ma deranjeaza nu pot juca pe servere non steam....joc doar pe un serv PRO-gamecs.idle.ro | |
|
trippy! Progamer
Numarul mesajelor : 428 Varsta : 32 Localizare : Acasa Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/05/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Dum Oct 26, 2008 11:06 am | |
| nuj eu mai intram pe kte un respawn inainte sa ma bag pe pro k sami fac inkalzirea noah :p si akum rar mai gasesk server de respawn cu steam only si sa fie si frumos Si legat de cum merge mie mi se pare k merg mai rau k inainte... PS:Dak styty un serv plz zicetymi pe steam nu pe forum k jap cvine banu sau warnu | |
|
Torres
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 36 Localizare : Alba-Iulia , Cartier : Barabant Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/09/2008
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Dum Noi 09, 2008 2:51 pm | |
| si de facem non -steam .. tre sa fim mult mai atenti la codati .. si cei cu steam ce facem? il aruncam la gunoi? ideal ar fi sa isi procure toti steamul mai ales ca au multe facilitati | |
|
dj_mesa Progamer
Numarul mesajelor : 492 Varsta : 33 Localizare : Arges, Pitesti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On Dum Noi 23, 2008 1:04 pm | |
| Nu e bine nici cu nici fara... pan la urma.. Cel mai bine ar fi sa se poata rezolva cu protocoalele combinate... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anunt foarte important /// Serverul Steam On | |
| |
|