| cerere Admin | |
|
+5Dmx DoGgY Suiram gogu SPP s[I]n 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Lord_Ady progres
Numarul mesajelor : 363 Varsta : 43 Localizare : Bucharest Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Mar Iul 14, 2009 10:02 pm | |
| contra admin .... nu are comportamentul adecvat pt aceasta functie ... si de foarte multe ori creeaza discutii inutile ... deci contra .... slot ok admin not ok | |
|
| |
SeNz0r Warned
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 35 Localizare : Hunedoara Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Sam Iul 11, 2009 1:22 am | |
| @<<No namme>>
Momentan i-am dat slot.I-am spus ca toti incep de la slot.Pe parcurs va urma si upgrade-ul. | |
|
| |
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Sam Iul 11, 2009 1:15 am | |
| Vreau sa terminati cu ironii-le ,jignirele si vorbele contradictorii .Bun tati ia sa vedem ce sti u sa faci din postura de administrator sa vedem sti sa dai o palma prin comportament,initiativa, si activitatea pe server celor cu care te-ai contrariat ?(ai o sansa arata-mi ca nu gresesc )
P.S Senzor te rog sa-i dai administrator ms vb pe server acolo tre sa stim cel mai bine cum se da o palma prin fraguri :Dsi comportament adevarat (distractie si multe altele )
Sincer sa fiu nu am vazut demo-ul lui droghy dar insistenta lui si cum a asternut cuvintele tind sa cred ca este un baiat ok .ma ajutati admini sa vedem daca gresesc sau am dreptate ? vb | |
|
| |
SeNz0r Warned
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 35 Localizare : Hunedoara Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:51 pm | |
| PM user si pass ptr slot si terminati | |
|
| |
s[I]n
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 32 Localizare : P.Neamt Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 02/07/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:45 pm | |
| lol yo am pus o intrebare ....si u dai warn....sa ne uitam mai atenti....yo am zis in felu urmator : criticile voastre nu se incadreaza in criteriile ownerului...si ma asteptam sa puneti cv reall.... nu chestii de genu..."n-ui pregatit"....sau "stii u dc" puneti criticile care trebuie....asta e tot ce am zis.....apoi ai venit u cu teoriile tale de atitudine....lol nu e drept ce faci..... | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:41 pm | |
| te contrazici tu pe tine, si nu eu te-am facut sa deviezi de la sb, ci faptul ca nu au fost pe placul tau raspunsurile noastre. daca mai postezi offtopic, ai warn pana inveti sa iti controlezi reactiile! daca nu, exista si masuri mai dure ca inveti | |
|
| |
s[I]n
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 32 Localizare : P.Neamt Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 02/07/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:31 pm | |
| deci....de cand am intrat pe srv si forum....numai de asta v-ati legat ...de aceste jigniri.....dar oare e drept ca ati facut cu mn....pune-te u in locul meu lunatica...km ai reactiona?sa vezi ca toti te acuza si u stiind ca esti nevinovat/a.....si app......yo nu am nimic cu voi "restu" ...voi v-ati facut-o cu mana voastra....ce sa va fac....si uite k m-ai facut sa deviez de la subiectu inial.....si app despre ce atitudine vb.....ce de acum sau....aia de mai demult .........................................serios ca nu am nimic cu voi....chiar nu port pica la nimeni | |
|
| |
SeNz0r Warned
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 8:05 pm | |
| ce sa zic ... multumim pt ca ne-ai spus ca nu ai catusi respect pt noi restul ... f frumos din partea ta! nu te-am jignit asa cum ai facut-o tu cu noi! sau ce? vrei sa copiez ce ai zis tu, sa-ti reimprospatez memoria? insisti sa fac asta sa vedem cine iese mai prost? tu sau noi? | |
|
| |
s[I]n
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 7:51 pm | |
| whatever.....nu sunt infumurat......daca unii dintre voi m-ar fi tratat cu putin respect...in "vestitul meu caz"....poate ii tratam si yo la fel.....asa ca singurul respect pe care il am e ptr senzor..cel care a descoperit erorile voastre | |
|
| |
Lunatica progres
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 7:45 pm | |
| e vorba de atitudinea ta. esti cam ... infumurat putintel asa ... nu zice nimeni ca poate nu stii sa faci diferenta, dar nu stii sa respecti parerea celorlalti! eu una ma cam indoiesc ca ai asculta un sfat sau o regula impusa de cineva mai mare.
arata ca esti capabil sa respecti deciziile altora si nu mai sari in sus, ca nu asa o sa ne faci sa ne schimbam parerea. | |
|
| |
s[I]n
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 7:01 pm | |
| poate sunt mai capabil decat unii admini repet...unii......poate ca stiu sa fac diferenta dintre skill si cheat....dar asta e......e bun si slot de inceput.....si pe unii cred ca-i doare ptr ca am avut dreptate... | |
|
| |
Lunatica progres
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 6:34 pm | |
| deocamdata poti lua slot, mai departe demonstreaza-ne ca poti face fata unui admin. | |
|
| |
s[I]n
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 5:00 pm | |
| lol fratilor.....toti CONTRA...da nici unu nu se incadreaza cu criticile....in criteriile impuse de owner.... | |
|
| |
Dmx Progamer
Numarul mesajelor : 317 Varsta : 31 Localizare : In Your Dreams Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 3:54 pm | |
| Contra...nu cred ca esti pregatit pentru admin... parerea mea | |
|
| |
DoGgY Progamer
Numarul mesajelor : 332 Varsta : 31 Localizare : Topoloveni Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 1:46 pm | |
| nush dak se ia in considerare parerea mea...sunt CONTRA.....nu stii sa te controlezi in situatii mai delicate...parerea mea...nu tine ura pe mine...gl&hf...bft man. | |
|
| |
Suiram Progamer
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 03/04/2009
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 1:14 pm | |
| CONTRA. stii bine de ce si nu imi voi schimba parerea. ms si bft | |
|
| |
gogu SPP Progamer
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 34 Localizare : Rm.Valcea Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
| |
s[I]n
| Subiect: cerere Admin Vin Iul 10, 2009 12:50 pm | |
| Cred ca deja unii dintre admini ma cunosc...pe serv.....asta rasp.... ID steam : sIn_1992 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere Admin | |
| |
|
| |
| cerere Admin | |
|