| RsA - CerErE AdmiN | |
|
+5urukai Gow! Lunatica flore RsA 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
dj_mesa Progamer
Numarul mesajelor : 492 Varsta : 33 Localizare : Arges, Pitesti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 9:11 pm | |
| IN plus eu dovedesc prin Respcectul pe care il am SUPERIORITATE fata de tine.. si nu o sa ma cobor la nivelul tau niciodata sa iti raspund cu aceeasi moneda.. FIecare cu cei 7 ani de acasa.. pe care u nush dak i ai.. O sa suferi din asta... in viitorul apropiat.. | |
|
| |
RsA banned
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: namme Dum Iun 08, 2008 9:10 pm | |
| asa frate aratati fata ta reala nu t ascunde dupa deget vezi asta esti u | |
|
| |
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 9:08 pm | |
| Am si mai imi fac ...deci u nu ai inteles un lucru serveru este al meu si daca nu vreau ca u sa ai admin nu ai punct si pa | |
|
| |
dj_mesa Progamer
Numarul mesajelor : 492 Varsta : 33 Localizare : Arges, Pitesti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 9:06 pm | |
| RsA asta e parerea ta. Daca asa te intelegi cu adminii care iti sunt colegi..ce sa mai zic cu playerii.. NU vad o relatie buna intre jucatori si admini.. care trebuie sa fie pe un server.. SI in plus.. Comentariile tale. spun totul despre.. Tin de un grad de politete pe care trebuie sa il ai.... Asta e parerea mea.. si daca te deranjeaza nu imi pasa.. EU CRED SI ALEG CE E MAI BINE PENTRU SERVERUL ASTA Eu nu vad sa aduci ceva in plus serverului.. Daca tu crezi ca prezenta ta pe server este suficienta asta e parerea mea.. dar eu zic ca nu e de ajuns.. . Sorry.. Invata sa fi mai politicos.. | |
|
| |
RsA banned
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: flore Dum Iun 08, 2008 9:05 pm | |
| Ai cAractEr | |
|
| |
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 9:03 pm | |
| RSA? --------------------nimeni <<No namme>>--------OWNER Da cumetre fac ce vreau tai si spinzur ai ceva impotriva ?este serveru meu Iar u nu o sa ai never admin aici ,poate sa confirme si ady sa vezi cat de medium sant... )) | |
|
| |
RsA banned
| |
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| |
| |
RsA banned
| Subiect: mesa Dum Iun 08, 2008 8:45 pm | |
| =)) =)) =)) tu vb mesa de prezenta pe server mi.ar fi rushine :-j | |
|
| |
dj_mesa Progamer
| Subiect: COntra Dum Iun 08, 2008 8:43 pm | |
| CONTRA. EU nu il vad pe server deloc.. odata pe saptamana seara. poate.. + ca vorbeste cam neadecvat.. si stiti toti glume neplacute.. nu mai dau nume.. | |
|
| |
RsA banned
| Subiect: Junior Dum Iun 08, 2008 8:35 pm | |
| Fratele meu u spui doar c vrea namme s auda intodeauna asa s intamplat mereu;) | |
|
| |
RsA banned
| Subiect: NammE Dum Iun 08, 2008 8:32 pm | |
| AdevaRul DoArE nu-i AsA : " Eu nu ling cum va linge mesa" RespekT pe cine mA respectA si pE ceilalTi admini ii Respect De AsemenEa | nush care dintre noi este mai penibil;) : "si faptu ca el crede ca poate sa ma jigneasca intr-un fel sau altu aratind "respectul "(EXTRAORDINAR) fata de adminu Lord_Ady si nu si fata de ceilalti admini prezenti in acel moment pe server" AtunCi De cE te AgiTi AtAtA ) : "si inca un lucru sa sti ca nu am nevoie de respectu tau niciodata " PriN Ce Ai ziS u aici practik le spui ce sa faca "Eu daca vreau nu o sa ai admin niciodata pe serverul meu De unde stii u ce gandesc altii esti mediu cumva ? "si nu va fii garantez" Tu impui Regulile aici frate las.o moarta nu are voie nimeni sa-ti zik "da.te mai inkolo " (pentru ca regulile sant si pt noi owneri Ce Sa piArda "corectule" " ca daca da cu votu doar asa ca sa se vada ca sant prezenti pe forum vor pierde(ci trebuie sa fie corecti) Normal cA vor pierde ca cn e impotriva ta "ii cauti nod in ..... " | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 2:49 pm | |
| name...la spusele tale de mai jos,la mine te-ai referit??in mare parte?? PS: Am uitat de faza cant tio vorbit urat name...acuma mi-am amintit...eu unu nu las pe un player sa vb cu un admin intr-un stil "JEGOS" !! NU...imi retrag `PAREREA`!!! Raman CONTRA!!si unu,eu ma gandesc bine!!imi cer scz k am uitat si ca am lasat un PRO!! raman la adresarea lui <<No namme>>!!are dreptate!!mai departe nu mai zic nimic,las pe altii!!
SI IN PRIMU RAND RSA!!NU TE`AM MAI VAZUT PE SRV!! IN AL 2`LEA RAND,NU INDEPLINESTI VOTU FACUT DE NAMME!! NUMERELE 2,3,4!!IMI PARE RAU PT TINE!!K PLAYER TE PRIMIM!BAFTA | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 12:17 pm | |
| are sesiune ...
<<No namme>> --si asta sp[une tot ? oare lunatic-o crezi ca pe mn ma intereseaza playeri care au sesiune ? nu... sincer ci doar admini care sant acum ...iar pt un player nu trebuie sa vina cu astfel de argumente fetitza ,ci doar ce scrie la reguli pt a obtine admin/slot. si sper ca ,cu asta ti-am raspuns la raspunsul tau scurt ...
eu ti-am raspuns dc nu a mai jucat asa de mult .. cat a fost admin la inceput stiu ca statea multe ore pe srv si nu se comporta urat .. de-aia am zis pro ... si sesiuena tine de viata particulara .. si eu cat am avut sesiune am intrat mai rar si m-ati inteles (ma gandesc si sper) .. pe junior ca are spectacole il intelegi ... in fine ...
Ultima editare efectuata de catre Lunatica in Dum Iun 08, 2008 5:37 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
GoDs! progres
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 32 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: :| Dum Iun 08, 2008 11:08 am | |
| deci de cand ai facut cererea ma to gandesc ce sati dau si nici aqm nu m-am decis nush eu nu rea te-am vazut pe srv chiar nush ce sa zci:|eu ma abtin sa voteze restu | |
|
| |
<<No namme>> Founder
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 08, 2008 12:39 am | |
| CONTRA !!!!! Sant multe nereguli Junior care le face nu numai ("Eu nu ling cum va linge mesa"spusele lui RSA,cn zice ca mint sa ma contrazica ,totusi aceste cuvinte spun multe oameni buni)si faptu ca el crede ca poate sa ma jigneasca intr-un fel sau altu aratind "respectul "(EXTRAORDINAR) fata de adminu Lord_Ady si nu si fata de ceilalti admini prezenti in acel moment pe server (esti penibil omule)ma dezgusta .Sa lamurim un lucru ,pentru mn tot ceea ce faci ,faci doar din incapacitatea de a te integra in acest grup ,si inca un lucru sa sti ca nu am nevoie de respectu tau niciodata atat timp cat vine de la un pusti fara minte . Eu daca vreau nu o sa ai admin niciodata pe serveru meu chiar daca ady va fi de acord (si nu va fii garantez)....Dar din respect fata de ceilalti admini si server(ceea ce la tine lipseste), (pentru ca regulile sant si pt noi owneri),voi face cum vor ei ,dar sa se gindeasca bine ca daca da cu votu doar asa ca sa se vada ca sant prezenti pe forum vor pierde(ci trebuie sa fie corecti) voi cere o noua votare pt el incepind cu votu meu daca vei avea pro peste contra ai admin....
1 steam 2 cati playeri a adus 3 prezenta pe server 4 prezenta in primi 50 in top (top facut de mn acum ) Admini nu ma intereseaza ca inghite glume de ale voastre sau ca rade sau glumiti in diferite feluri ci doar ce scrie la punctele mai sus mentionate .punct | |
|
| |
Jun|oR Progamer
| |
| |
urukai<cs> Progamer
Numarul mesajelor : 100 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Lun Iun 02, 2008 10:26 pm | |
| eu sunt PRO dar acuma vom vedea ce zice dan si adi ,eu zic ca ar merita inca o sansa chiar daca a gresit ,acuma a recunoscut si a cerut scuze PRO inca o data si te asteptam pe server cat mai des | |
|
| |
Gow! Progamer
Numarul mesajelor : 604 Varsta : 32 Localizare : Brad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN Lun Iun 02, 2008 3:25 pm | |
| parerea mea este ca dak si-a recunoscut greseala facuta,sunt pro pt administratori...ramne de vazut ! | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| |
| |
flore progres
Numarul mesajelor : 127 Localizare : acolo sus !! Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: re Dum Iun 01, 2008 10:29 pm | |
| deci eu unu is pro dar ramane la atitudinea lui ady si lui name daca da sau nu ei stiu acum.. | |
|
| |
RsA banned
| Subiect: RsA - CerErE AdmiN Dum Iun 01, 2008 10:21 pm | |
| Am mAi Avut AdmiN pE aceSt SerVer ShI crEd Ca AM dAT uN bun RandAmEnT In cALitAtEa mEa de ADMIN. Din mOtiVE inCa NeclARe Mie , In uRma Unui "ConfLIKt" VerBal Q No NammE Am rAmAS fARA AdmIn si mI s DAt si Banip p o PeriOadA d Timp. NusH eXacT dAcA mEritAm sAU nu Dar Eu oRikuM imi Cer SCuze pt partEa mEa De vINa . AsH vrEa SA RevIN in FamilIA PrROGAME . Aq RamAnE lA APreCierEA VoAstrA . MS | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RsA - CerErE AdmiN | |
| |
|
| |
| RsA - CerErE AdmiN | |
|