*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
RsA - CerErE AdmiN EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
RsA - CerErE AdmiN EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
RsA - CerErE AdmiN EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
RsA - CerErE AdmiN Vote_lcap2RsA - CerErE AdmiN Voting_bar2RsA - CerErE AdmiN Vote_rcap2 
don corleone (1027)
RsA - CerErE AdmiN Vote_lcap2RsA - CerErE AdmiN Voting_bar2RsA - CerErE AdmiN Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

RsA - CerErE AdmiN

In jos 
+5
urukai
Gow!
Lunatica
flore
RsA
9 participan?i
AutorMesaj
dj_mesa
Progamer
Progamer
dj_mesa

masculin
Numarul mesajelor : 492
Varsta : 33
Localizare : Arges, Pitesti
Pro-GameCS.idle.ro :
RsA - CerErE AdmiN Left_bar_bleue50 / 10050 / 100RsA - CerErE AdmiN Right_bar_bleue

Data de inscriere : 19/03/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:11 pm

IN plus eu dovedesc prin Respcectul pe care il am SUPERIORITATE fata de tine.. si nu o sa ma cobor la nivelul tau niciodata sa iti raspund cu aceeasi moneda.. FIecare cu cei 7 ani de acasa.. pe care u nush dak i ai.. O sa suferi din asta... in viitorul apropiat..
Sus In jos
http://www.pro-gamecs.forumgratuit.ro
RsA
banned
RsA

masculin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Pro-GameCS.idle.ro :
RsA - CerErE AdmiN Left_bar_bleue0 / 1000 / 100RsA - CerErE AdmiN Right_bar_bleue

Data de inscriere : 05/03/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: namme   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:10 pm

asa frate aratati fata ta reala nu t ascunde dupa deget vezi asta esti u Wink
Sus In jos
<<No namme>>
Founder
Founder
<<No namme>>

masculin
Numarul mesajelor : 453
Varsta : 47
Pro-GameCS.idle.ro :
RsA - CerErE AdmiN Left_bar_bleue50 / 10050 / 100RsA - CerErE AdmiN Right_bar_bleue

Data de inscriere : 16/02/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:08 pm

Am si mai imi fac Very Happy ...deci u nu ai inteles un lucru serveru este al meu si daca nu vreau ca u sa ai admin nu ai punct si pa
Sus In jos
https://pro-gamecs.forumgratuit.ro
dj_mesa
Progamer
Progamer
dj_mesa

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:06 pm

RsA asta e parerea ta. Daca asa te intelegi cu adminii care iti sunt colegi..ce sa mai zic cu playerii.. NU vad o relatie buna intre jucatori si admini.. care trebuie sa fie pe un server.. SI in plus.. Comentariile tale. spun totul despre.. Tin de un grad de politete pe care trebuie sa il ai.... Asta e parerea mea.. si daca te deranjeaza nu imi pasa.. EU CRED SI ALEG CE E MAI BINE PENTRU SERVERUL ASTA Eu nu vad sa aduci ceva in plus serverului.. Daca tu crezi ca prezenta ta pe server este suficienta asta e parerea mea.. dar eu zic ca nu e de ajuns.. Neutral. Sorry.. Invata sa fi mai politicos..
Sus In jos
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :
RsA - CerErE AdmiN Left_bar_bleue0 / 1000 / 100RsA - CerErE AdmiN Right_bar_bleue

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: flore   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:05 pm

Ai cAractEr Wink
Sus In jos
<<No namme>>
Founder
Founder
<<No namme>>

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 9:03 pm

RSA? --------------------nimeni
<<No namme>>--------OWNER

Da cumetre fac ce vreau tai si spinzur ai ceva impotriva ?este serveru meu
Iar u nu o sa ai never admin aici ,poate sa confirme si ady sa vezi cat de medium sant...Smile))
Sus In jos
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: ...   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:56 pm

"Atata stiti atata faceti" m lasi pe mn q mesa imi spui u mie qm intra parka nu as stii :-j

Jun|oR edit: RsA!!aici e CERERE DE ADMIN!!!nu mai veni cu alte comentarii!!!ca deja e OFFTOPIC!!astepti Parerea ownerului!!daca ai primit-o !!iti sti raspunsurile!!mai departe pleci cu WARN!!! Exclamation Exclamation
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Numarul mesajelor : 837
Varsta : 32
Localizare : Deva
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:53 pm

RsA!!te rog abtine-te ...mesa intra mai des k tine !!! normal ca nu sti care cum intra mai des knd tu nu esti pe srv!!incearca sa te abtii de la astfel de postari k iei Warn!!!! Exclamation Exclamation
Sus In jos
http://Pro-GameCS.forumhit.ro
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: mesa   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:45 pm

=)) =)) =))

tu vb mesa de prezenta pe server mi.ar fi rushine Wink :-j lol!
Sus In jos
dj_mesa
Progamer
Progamer
dj_mesa

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: COntra   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:43 pm

CONTRA. EU nu il vad pe server deloc.. odata pe saptamana seara. poate..Neutral + ca vorbeste cam neadecvat.. si stiti toti glume neplacute.. nu mai dau nume..
Sus In jos
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Junior   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:35 pm

Fratele meu u spui doar c vrea namme s auda intodeauna asa s intamplat mereu;)
Sus In jos
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: NammE   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 8:32 pm

AdevaRul DoArE nu-i AsA : " Eu nu ling cum va linge mesa"

RespekT pe cine mA respectA Wink si pE ceilalTi admini ii Respect De AsemenEa | nush care dintre noi este mai penibil;) : "si faptu ca el crede ca poate sa ma jigneasca intr-un fel sau altu aratind "respectul "(EXTRAORDINAR) fata de adminu Lord_Ady si nu si fata de ceilalti admini prezenti in acel moment pe server"

AtunCi De cE te AgiTi AtAtA Smile) : "si inca un lucru sa sti ca nu am nevoie de respectu tau niciodata "

PriN Ce Ai ziS u aici practik le spui ce sa faca Wink "Eu daca vreau nu o sa ai admin niciodata pe serverul meu

De unde stii u ce gandesc altii esti mediu cumva ? "si nu va fii garantez"
Tu impui Regulile aici frate las.o moarta nu are voie nimeni sa-ti zik "da.te mai inkolo " (pentru ca regulile sant si pt noi owneri
Ce Sa piArda "corectule" " ca daca da cu votu doar asa ca sa se vada ca sant prezenti pe forum vor pierde(ci trebuie sa fie corecti)

Normal cA vor pierde ca cn e impotriva ta "ii cauti nod in ..... "
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 2:49 pm

name...la spusele tale de mai jos,la mine te-ai referit??in mare parte??
PS: Am uitat de faza cant tio vorbit urat name...acuma mi-am amintit...eu unu nu las pe un player sa vb cu un admin intr-un stil "JEGOS" !! NU...imi retrag `PAREREA`!!!
Raman CONTRA!!si unu,eu ma gandesc bine!!imi cer scz k am uitat si ca am lasat un PRO!! raman la adresarea lui <<No namme>>!!are dreptate!!mai departe nu mai zic nimic,las pe altii!!

SI IN PRIMU RAND RSA!!NU TE`AM MAI VAZUT PE SRV!!
IN AL 2`LEA RAND,NU INDEPLINESTI VOTU FACUT DE NAMME!! NUMERELE 2,3,4!!IMI PARE RAU PT TINE!!K PLAYER TE PRIMIM!BAFTA
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Numarul mesajelor : 1430
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 17/02/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 12:17 pm

are sesiune ...

<<No namme>> --si asta sp[une tot ? oare lunatic-o crezi ca pe mn ma intereseaza playeri care au sesiune ? nu... sincer ci doar admini care sant acum ...iar pt un player nu trebuie sa vina cu astfel de argumente fetitza ,ci doar ce scrie la reguli pt a obtine admin/slot. si sper ca ,cu asta ti-am raspuns la raspunsul tau scurt ...

eu ti-am raspuns dc nu a mai jucat asa de mult .. cat a fost admin la inceput stiu ca statea multe ore pe srv si nu se comporta urat .. de-aia am zis pro ... si sesiuena tine de viata particulara .. si eu cat am avut sesiune am intrat mai rar si m-ati inteles (ma gandesc si sper) .. pe junior ca are spectacole il intelegi ... in fine ...

Ultima editare efectuata de catre Lunatica in Dum Iun 08, 2008 5:37 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
GoDs!
progres
progres

masculin
Numarul mesajelor : 62
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 19/02/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: :|   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 11:08 am

deci de cand ai facut cererea ma to gandesc ce sati dau si nici aqm nu m-am decis nush eu nu rea te-am vazut pe srv chiar nush ce sa zci:|eu ma abtin sa voteze restu
Sus In jos
<<No namme>>
Founder
Founder
<<No namme>>

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 08, 2008 12:39 am

CONTRA !!!!! Sant multe nereguli Junior care le face nu numai ("Eu nu ling cum va linge mesa"spusele lui RSA,cn zice ca mint sa ma contrazica ,totusi aceste cuvinte spun multe oameni buni)si faptu ca el crede ca poate sa ma jigneasca intr-un fel sau altu aratind "respectul "(EXTRAORDINAR) fata de adminu Lord_Ady si nu si fata de ceilalti admini prezenti in acel moment pe server (esti penibil omule)ma dezgusta .Sa lamurim un lucru ,pentru mn tot ceea ce faci ,faci doar din incapacitatea de a te integra in acest grup ,si inca un lucru sa sti ca nu am nevoie de respectu tau niciodata atat timp cat vine de la un pusti fara minte . Eu daca vreau nu o sa ai admin niciodata pe serveru meu chiar daca ady va fi de acord (si nu va fii garantez)....Dar din respect fata de ceilalti admini si server(ceea ce la tine lipseste), (pentru ca regulile sant si pt noi owneri),voi face cum vor ei ,dar sa se gindeasca bine ca daca da cu votu doar asa ca sa se vada ca sant prezenti pe forum vor pierde(ci trebuie sa fie corecti) voi cere o noua votare pt el incepind cu votu meu daca vei avea pro peste contra ai admin....

1 steam
2 cati playeri a adus
3 prezenta pe server
4 prezenta in primi 50 in top (top facut de mn acum )
Admini nu ma intereseaza ca inghite glume de ale voastre sau ca rade sau glumiti in diferite feluri ci doar ce scrie la punctele mai sus mentionate .punct
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iun 02, 2008 10:32 pm

eu nush ce sa zic...totusi am ceva de spus,fiind,limbaju RsA....am vazut ca mai comentezi....incearca sa te mai abtii....Wink pro Administrator,cu conditia sa iti folosesti adecvat limbaju !!! Exclamation Exclamation
Sus In jos
urukai<cs>
Progamer
Progamer
urukai<cs>

Numarul mesajelor : 100
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 29/02/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iun 02, 2008 10:26 pm

eu sunt PRO dar acuma vom vedea ce zice dan si adi ,eu zic ca ar merita inca o sansa chiar daca a gresit ,acuma a recunoscut si a cerut scuze PRO inca o data si te asteptam pe server cat mai des Wink
Sus In jos
Gow!
Progamer
Progamer
Gow!

masculin
Numarul mesajelor : 604
Localizare : Brad
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iun 02, 2008 3:25 pm

parerea mea este ca dak si-a recunoscut greseala facuta,sunt pro pt administratori...ramne de vazut !
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Numarul mesajelor : 1430
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyLun Iun 02, 2008 11:35 am

pro rso Very Happy bounce
Sus In jos
flore
progres
progres
flore

masculin
Numarul mesajelor : 127
Localizare : acolo sus !!
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 27/02/2008

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: re   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 01, 2008 10:29 pm

deci eu unu is pro dar ramane la atitudinea lui ady si lui name daca da sau nu ei stiu acum..
Sus In jos
RsA
banned
RsA

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN EmptyDum Iun 01, 2008 10:21 pm

Am mAi Avut AdmiN pE aceSt SerVer ShI crEd Ca AM dAT uN bun RandAmEnT In cALitAtEa mEa de ADMIN.
Din mOtiVE inCa NeclARe Mie , In uRma Unui "ConfLIKt" VerBal Q No NammE Am rAmAS fARA AdmIn si mI s DAt si Banip p o PeriOadA d Timp.
NusH eXacT dAcA mEritAm sAU nu Dar Eu oRikuM imi Cer SCuze pt partEa mEa De vINa .

AsH vrEa SA RevIN in FamilIA PrROGAME . Aq RamAnE lA APreCierEA VoAstrA . MS Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

RsA - CerErE AdmiN Empty
MesajSubiect: Re: RsA - CerErE AdmiN   RsA - CerErE AdmiN Empty

Sus In jos

RsA - CerErE AdmiN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin
» cerere pt admin