MESEREASU Warned
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 31 Localizare : Roman Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Pentru a fi iar un server de top!!! Mier Iun 03, 2009 3:08 pm | |
| As recomanda pt owneri desigur....o mica publicitate pe net ...cu serverul..poate asa ar fi mai multi jucatori zilnic!!! Sau..cei care joaca pe server,sa invite prieteni sau colegi pasionati de cs pe serverul Pro-Game!!! Sunt 2 sugestii care ar putea functiona!! | |
|
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Pentru a fi iar un server de top!!! Mier Iun 03, 2009 4:15 pm | |
| am facut asta deja ... bineinteles, nu ar strica putin ajutor si din partea playerilor ... deci esti binevenit sa contribui la cresterea lui. poti tine eventual si un redirect, gasesti metoda de instalare la ajutor software | |
|
MESEREASU Warned
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 31 Localizare : Roman Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Pentru a fi iar un server de top!!! Mier Iun 03, 2009 5:06 pm | |
| o sa vad ce pot face...as dori sa joc pe un server plin iar... mda...pot spune ca am facut reclama la server si forum pe unele site-uri de jocuri....si am avut cateva raspunsuri care vor sa joace... poate pot aduce si mai multi jucatori!!! Am inteles sefa!!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru a fi iar un server de top!!! | |
| |
|