*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Vote_lcap2Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Voting_bar2Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Vote_rcap2 
don corleone (1027)
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Vote_lcap2Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Voting_bar2Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!

In jos 
+2
Suiram
MESEREASU
6 participan?i
AutorMesaj
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 31
Localizare : Roman
Pro-GameCS.idle.ro :
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 08/09/2008

Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Empty
MesajSubiect: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyJoi Mai 21, 2009 8:00 pm

hienakiller (89.33.209.231) (VALVE_ID_PENDING) Joined (Romania)

bobo dropped
PTB: Runda s-a terminat, verific echipele
Viksarape killed Alex with m4a1
SpAwN (RADIO): Fire in the hole! [Grenade]
Puteti comunica direct cu adminul prin comanda say_team @ mesaj
[G]*DEAD*mendez : sal dan
[G]*DEAD*hienakiller : oustiul bag p..ul..a n m..ata
[G]*DEAD*mendez : ce amnea
an0nim killed Mesereasu* with grenade
[G]*DEAD*DoGgY : ce-ai nma?
Viksarape killed an0nim with m4a1
[G]*DEAD*DoGgY : ma?
[G]*DEAD*mendez : ce manea
[G]*DEAD*DoGgY : killer
[G]*DEAD*hienakiller : pustiul bag p.ul.a n m.at.a
*** mendez killed Mesereasu* with a headshot from aug ***
*DEAD*
Viksarape killed mendez with m4a1
Pentru admin/slot/reclamatii vizitati forumul **reclama este interzisa fraere**.Pro-GameCS.forumhit.ro
PTB: Runda s-a terminat, verific echipele
hienakiller killed Alex with m4a1
*** Viksarape killed an0nim with a headshot from m4a1 ***
DoGgY killed SpAwN with m4a1
*** hienakiller killed DoGgY with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* Mesereasu* : vb frumos

DoGgY : killer esti nesimtit

si toti buti folosesc sound-urile alea in continuu...Sad
Sus In jos
Suiram
Progamer
Progamer
Suiram

masculin
Numarul mesajelor : 460
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Pro-GameCS.idle.ro :
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyJoi Mai 21, 2009 8:33 pm

eu sincer nu am inteles aici ce s-a intamplat.poti te rog sa imi explici ? ms
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyJoi Mai 21, 2009 8:44 pm

nu se intelege cat injura ala??

[G]*DEAD*hienakiller : oustiul *

[G]*DEAD*hienakiller : pustiul *
Sus In jos
Suiram
Progamer
Progamer
Suiram

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyJoi Mai 21, 2009 8:50 pm

OK. o sa mai intre pe server.
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Numarul mesajelor : 1430
Varsta : 35
Pro-GameCS.idle.ro :
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyJoi Mai 21, 2009 10:28 pm

din pacate .. nu toti stiu sa se comporte frumos, sa vb civilizat. unii se cred mari smecheri, nu ii poti schimba din pacate

dar tu ai steam .. si iduri de la admini .. puteai sa zici ceva .. nu neaparat sa faci postul asta.

eu cel putin am fost pe steam de pe la ora 6-7 ...
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 6:58 am

mda....nu deranjez pt chiar orice...
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Pro-GameCS.idle.ro :
Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 8:09 am

daca tu ca consideri ca nu e suficient de important ("nu deranjez pt chiar orice") ...
atunci pt ce ai facut postul pe forum daca nu e asa mare lucru?

apropo ... nu mai fa dublu post, editeaza-le ... si miceste semnatura aceea
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 3:24 pm

ok..stergel....am vrut sa arat..cum e serveru;..ca admini sunt foarte ptinicare intra..defapt....maxim 2..Smile)
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 3:33 pm

si cum e serverul dupa parerea ta?
tu de fapt ai vrut sa arati ca s-a incalcat o regula, si de-aia sa iti dam admin, ca daca erai tu acolo nu se intampla asta. daca erai sincer interesat de chestia asta, rugai un admin sa intre sa ia masurile corespunzatoare ...
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 3:40 pm

bine ma...asta vrei..numi da admin.....eu nu ma supar..daca la asta te refereai...ai mai intrat pe server??
ai vazut cati admini intra pe zi??Sau cati useri???
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 3:50 pm

nu ma trata cu "ma", putin respect te rog.
da, am vazut cati intra. vrei sa pun pistolul la tampla oamenilor?

si acu ma iei tu pe mine la raspundere?
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 4:05 pm

ok....faci cum vrei...eu nu mai zic nimic....
Sus In jos
Suiram
Progamer
Progamer
Suiram

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 5:00 pm

Mesereasu, hai te rog sa nu mai vorbim asa si sa ne respectam. nu crezi? si ce daca sunt putini admini? tu joci ziua my friend.eu cand tu joci (si multi altii) suntem satuli de munca, facultate, sesiuni s.a.m.d. ai zis bine Mesa. ia aminte!
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyVin Mai 22, 2009 6:43 pm

eu nu am vrut sa jignesc sau ceva de genu.....si intr-un fel la asta m-am si referit....daca unii sunt obositi,alti nu sunt...si intra pe server cu coduri,vorbesc urat....chestii din astea....nu mi-am dat nici un aer...dar fiecare intelege ce vrea...bft
Sus In jos
PACOSTE
Moderator
Moderator
PACOSTE

masculin
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, pe langa castelu lu\' Dracula
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 07/07/2008

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyDum Mai 24, 2009 3:51 pm

Pff...lipsa de bun simt. Nu pricep cum poate cineva sa se oftice pt un joc si sa mai si injure in halu asta. Educatia... No
Sus In jos
https://pro-gamecs.forumgratuit.ro/forum.htm
DoGgY
Progamer
Progamer
DoGgY

masculin
Numarul mesajelor : 332
Localizare : Topoloveni
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyMar Iun 02, 2009 10:13 pm

nu am nimic cu nimeni...scuzati ca ma bag ca musca-n lapte..dar am si eu o intrebare dak se poate...Wink)... ce masura i fi luat mese dak ai fi avut admin?cod baiatu' nu vad ca avea pentru ca nu ai mentionat asta...doar pentru cateva injuraturi ai facut acest post? Razz i-ai fi dat kick,gag sau ban pentru chestia asta?(intreb din pura curiozitate sa imi dau seama ce atitudine ai,pt ca dak iei admin sa stiu sa nu gresesc sa apara cenzurat sa nu patesc ceva Very Happy )
imi cer scuze pentru deranj

sper sa nu influentez negativ
Sus In jos
MESEREASU
Warned
Warned

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyMier Iun 03, 2009 3:03 pm

poi ias fi zis la inceput sa vb frumos...daca ar injura iar,ias da gag....iar daca continua..kick...ban nu cred ca se da pt injuraturi!!!
Sus In jos
don corleone
Moderator
Moderator
don corleone

masculin
Numarul mesajelor : 1027
Varsta : 46
Localizare : M-Ciuc
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 16/04/2008

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyMier Iun 03, 2009 3:41 pm

daca nu inceteaza dupa cateva kick-uri se da ban pe timp! (5000 min de ex)!!
Sus In jos
Lunatica
progres
progres
Lunatica

feminin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! EmptyMier Iun 03, 2009 4:18 pm

asta este ... cand se mai repeta situatia, anuntati si voi un admin care a ia masuri Smile

topic closed Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!   Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!! Empty

Sus In jos

Cand adminu nu-i pe server,tot romanu este smecher!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pt adminu din tine stone
» RETRAGETI SLOTUL SI ADMINU PROMIS :(
» Cum aflati daca sistemul este infectat!
» FAC SERVER DE CS
» Pentru a fi iar un server de top!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
*Pro-GameCS.Forumhit.ro* :: -=Pro-GameCS.idle.ro=- :: Discutii-
Mergi direct la: