PENTRU CEI CARE VOR STEAM AICI SCRIE CUM PUTETI FC ROST
Autor
Numarul mesajelor : 100 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 29/02/2008
Subiect: PENTRU CEI CARE VOR STEAM AICI SCRIE CUM PUTETI FC ROST Vin Apr 04, 2008 5:57 am
Pentru abonati orange-veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS
Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS
urukai<cs> Progamer
Subiect: Cum instalez Steam odata ce am Key-ul? Vin Apr 04, 2008 2:34 pm
Cum instalez Steam odata ce am Key-ul?
Pentru a instala Steam aveti nevoie de installerul de Steam disponibil la adresa http://www.gameszone.ro/images/download/id/4993. Acesta contine clientul de Steam si fisierele necesare pentru Counter-Strike 1.6 - luand acel kit evitati downloadarea
O data instalat, trebuie sa va faceti un cont nou pe Steam in cazul in care nu aveti unul deja facut. Va recomandam sa puneti o parola foarte greu de ghicit, si, sa notati informatiile pe o foaie. Dupa ce v-ati logat pe contul dvs, in meniul principal , la categoria "Store" exista un buton cu "Activate product on Steam". Acolo, trebuie sa introduceti Key-ul achizitionat. Dupa procesul de activare, si dupa descarcarea updateurilor in categoria "My Games" vor fi disponibile Counter-Strike 1.6 si Condition Zero.
4)Pasul IV (Aveti grija sa alegeti o parola suficient de lunga si de complicata Pentru a evita eventuale neplaceri legate de pierderea cuntului va rugam sa urmati sfaturile support.steampowered.com) https://2img.net/r/ihimizer/img177/227/04le5.jpg
Subiect: Playeri codati Vin Apr 04, 2008 5:22 pm
Diferenta dintre o poza care are AIM si una care e CURATA pentru admini incepatori care nus siguri cum arata un cod speram sa nu fie asemenea cazuri sa nu poti sati dai seama daca e COD sau NU.