| Gods! exces de zel repetat! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Gods! exces de zel repetat! Joi Apr 03, 2008 9:59 pm | |
| ALL) GoDs! : eu ies k mai am de scris:)))nb allz Vlad connected *** Ang3!, Ups !? killed urukai<cs> with a headshot from m4a1 *** *DEAD* Kapa : doamneee
*DEAD* Kapa : hai ceau
urukai<cs> : bft DVS connected *DEAD* GoDs! : kapa vb frum Kapa : ce?
DVS is joining the Counter-Terrorist force GoDs! : nu k hai ceau urukai<cs> killed stone with m4a1 *** GoDs! killed Ang3!, Ups !? with a headshot from m4a1 ***
kapa : motiv
*** GoDs! killed Kapa with a headshot from ak47 *** *** Ang3!, Ups !? killed razvan_b0b with a headshot from m4a1 *** Ang3!, Ups !? : freez
urukai<cs> killed stone with m4a1 Kapa : e jignirE?
Ang3!, Ups !? killed urukai<cs>
EAD* GoDs! : tiam spus ce ma deranjat daca se mai repetea ban *DEAD* Kapa : a?
*DEAD* Kapa : ban?
*DEAD* GoDs! : am incheiat discutia *DEAD* Kapa : hai ceau
*DEAD* TheMilkMan : i hate dazzo!
deci pe scurt el a zis pa all sau cva de genu si io i-am zis hai ceau..cum obijnuiesc sa zik..si dupaia tot ma stresa k sa vb frumos si etc...da incontinuu, deci pls GoDs! daca ai admin nu inseamna k ai dreptul sa hartuiesti jukatori pt fleacuri.
Junior edit: ai scris GoW...aici e vorba de GoDs...ti-am editat eu numele...!! si cam urat din partea ta GoDs!!intri si rar si faci si chestii de genu asta.Nu e prima data!! |
|
| |
flore progres
Numarul mesajelor : 127 Localizare : acolo sus !! Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 3:01 am | |
| deci gods daca se mai aude ca ai mai facut chesti deastea o sa fi penalizat asta iti spun eu... si asta suna pt orice adm care nu respecta regulile....e ultimu avertisment....!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:13 am | |
| da tot ii confund my'bad de Gods e vorba, si mai era mult din discutie da nu am mai copiat, oricum era namme prezent si a vazut toata "altercatia" ca sa zik asa. |
|
| |
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: gods Vin Apr 04, 2008 7:47 pm | |
| Poti sa ne explici ?daca nu ai adminu scos ...ms pt colaborare dar nu asa se procedeaza ... | |
|
| |
GoDs! progres
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 32 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: oke deci sa vb si eu:d Vin Apr 04, 2008 9:51 pm | |
| deci name u ai fost de fata ar trebui sa stii deci nu mia placut deloc qm a sunta hai ceau ala :d eu lam inteles in felu urmator hai iesi de aici k oricum ejti un ta***t si iam spus sa inceteze si mia mai spus o data aceasi chestie:D eu nu permit asa cv mai ales unui jucator care nu are nici cea mai mica tangenta cu mine | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:00 pm | |
| - DaZz0 a scris:
EAD* GoDs! : tiam spus ce ma deranjat daca se mai repetea ban *DEAD* Kapa : a? *DEAD* Kapa : ban? *DEAD* GoDs! : am incheiat discutia *DEAD* Kapa : hai ceau [/color] GoDs!de cand esti tu sef pe comanda ban?abia intri pe srv,si faci afirmatii de genu asta unui jucator!putea sa fie gigel si nu aveai dreptu sa ii vorbesti unui jucator asa!sau tu zici k nu lasi sa iti vb un player asa??ei na...asta e deja suferinta!ti-o zis hai ceau!!in sensu hai ca ne mai auzim!fa si tu putin diferenta k nu ti-ar fi zis k are ciuda pe tine oricine ar fi!si nu tre sa vorbesti cu un player cu "ba" sau "sa il ameninti cu ban" pt k nu a facut cine stie ce,nu te-a jignit,injurat,batjocorit!!pur si simplu ai apasat acceleratia in loc sa pui frana! incearca sa iti schimbi atitudinea fatza de alti playeri sau admini si incearca sa intri mai DES!! | |
|
| |
GoDs! progres
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 32 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:07 pm | |
| junior pare rau credeam k exista cineva care ma intelege dar m-am inselat:(( iam spus sa nu se mai repete si el doar in ciuda mia mai spus o data aceeasi chestie deci nu cred k tie tiar convine si nah srry eu asa am inteles ceea ce a zis el si ce conta daca is de 1 an pe srv sau de 1 sapt daca e adimin si il folosesti qm trebe poti da ban nuh? | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:10 pm | |
| noi iti dam sfaturi ... unde ai gresit .. ia-o ca pe un ajutor .. si nu neaparat ca pe un repros ... incerca sa fii mai destins ... si daca ai admin .. nu inseamna ca poti da ban dupa pofta sufletului...tre sa ai motiv ... sper sa ne iei sfaturile in considerare pt buna functionare a srv si pretenia noastra | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:14 pm | |
| Gods,nu are nimeni nimic cu tine!!noi vrem binele serverului,iar tu ai dreptu de a fi kt mai politicos cu playerii,chiar daca cineva iti da cu flitz!!nu tu mori,ci el,daca nu e bagat in seama!! pe orice server,conteaza prietenia si cand vezi ca cineva iti vorbeste urat si nu sti cum sa actionezi,intreaba un admin mai mare,si va interveni el,dar la discutii de genu asta nu tre sa faci nici tu nimic...in fine...s-a intamplat....data viitoare fi mai atent cu tine insusi si cu playerii!! | |
|
| |
GoDs! progres
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:19 pm | |
| man deci pe mine ma intereseaza e acces de admin sau nuh?
P.S jun1or nam zis k ai cv q mine daca la asta te refereai | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:22 pm | |
| eu zic ca Gods ar trebui sa-si recunoasca greseala de a iesi asa usor din balta lui ... si sa incerce sase controleze ... pt binele tuturor ... | |
|
| |
GoDs! progres
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Vin Apr 04, 2008 10:26 pm | |
| deci ramane decizia lui dazzo nuh k el a facut plangerea sau cine decide ce faceti q mine? | |
|
| |
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: gods Vin Apr 04, 2008 11:23 pm | |
| gods ..SLOT pina duminik seara cand vom vb toti iar .............rog admini sa se gindeasca, , ce facem pt ca vreau ca decizia sa o luati toti nu numai eu si ady, deci toti admini sa se gindeasca ce facem cu gods ,ii mai dam o sansa sau nu ....(singura exceptie)ce facem ii dam adminu la loc sau i-l tinem cu slot,si sau are slot timp de 3 sapt.(pedeapsa)...ms all sper ca nu sant prea dur dar vreau serveru sa functioneze bine din toate punctele de vedere ..... | |
|
| |
Jun|oR Progamer
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Sam Apr 05, 2008 12:09 am | |
| | |
|
| |
AreS progres
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 38 Localizare : Timisoara Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! Sam Apr 05, 2008 10:21 am | |
| eu sunt pt a 2 a sansa si sper sa fie mai "relaxat" de data asta... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gods! exces de zel repetat! | |
| |
|
| |
| Gods! exces de zel repetat! | |
|