| Fac o cerere adminilor de pe serverul curent | |
|
+4Lord_Ady Lunatica LittleMiss La mijto 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
gogu SPP Progamer
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 34 Localizare : Rm.Valcea Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Vin Iun 19, 2009 11:21 am | |
| Cu ce nick joci fratzica?.....si de cand joci pe server ? Steamul e la putere ....cumpara unu si fi activ pe server si pe forum ca sa te cunoasca lumea si apoi revi cu o noua cerere.Pana atuncea un CONTRA mik de la mine.BFT si HF!! | |
|
| |
don corleone Moderator
Numarul mesajelor : 1027 Varsta : 46 Localizare : M-Ciuc Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Vin Iun 19, 2009 11:01 am | |
| Contra... cumpara un steam si joaca mai mult pe server!! | |
|
| |
Dmx Progamer
Numarul mesajelor : 317 Varsta : 31 Localizare : In Your Dreams Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Vin Iun 19, 2009 10:20 am | |
| L-am vazut ieri jucand pe server.Mai joaca si tu 1-2 luni si abia apoi poti reveni cu o cerere de slot(bineinteles daca detii Steam)!Pana atunci contra admin/slot!!! | |
|
| |
Suiram Progamer
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 03/04/2009
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Vin Iun 19, 2009 8:12 am | |
| Salut. Joaca pe server(eu nu te-am vazut), steam on si cel mai de pret , castiga increderea celorlalti. Cu timpul o sa vina si adminul. Deocamdata contra.Bft si ne vedem pe server. | |
|
| |
Lord_Ady progres
Numarul mesajelor : 363 Varsta : 43 Localizare : Bucharest Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Joi Iun 18, 2009 10:58 pm | |
| mai joaca pentru a-ti demonstra seriozitatea si talentul .... incearca sa te faci mai cunoscut pe server si apreciat .... joaca si vei intelege ce ai de facut .... asta nu inseamna nu dar deocamdata e prea devreme pentru admin .... bft si ne vedem pe server | |
|
| |
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Joi Iun 18, 2009 9:45 pm | |
| | |
|
| |
LittleMiss Progamer
Numarul mesajelor : 527 Varsta : 32 Localizare : Constanta Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Joi Iun 18, 2009 8:54 pm | |
| Eu sunt contra deocamdata . mai joaca pe server si vom vedea. take care | |
|
| |
La mijto
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 29 Localizare : Judetzul Alba-Iulia Orashul CUGIR Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 18/06/2009
| Subiect: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent Joi Iun 18, 2009 8:38 pm | |
| As dori si eu admin: Sunt un baiat de 14 ani din jud. Alba- Iulia si fac o cerere de admin stafului serverului. Joc Counter - Strike de peste 4 ani si din cate vad eu joc destul de bine. Fac aceasta cerere pentru a aduce un + acestui server. Sunt 100% serios si in special in vacantza 10 ore pe zii la calculator...din care cel putzin 3-4 la cs. Astept raspunusri | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fac o cerere adminilor de pe serverul curent | |
| |
|
| |
| Fac o cerere adminilor de pe serverul curent | |
|