nickqst Progamer
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 51 Localizare : bucuresti RO Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: sal pt name Joi Apr 30, 2009 2:26 pm | |
| pot sa stiu si eu de ce am luat ban ?? tu crezi ca sunt singurul care juca cu 16 biti ?? aveam alta parere despre tine, daca tu pui botu la tot ce ti se spune treaba ta, ne mai si cunoastem de o gramada de ani si doar ma cunosti ca nu am jucat si nu am sa joc niciodata cu cod, tu stii ca joc doar sa-mi omor timpu si pentru distractie, daca pt atit imi dai ban inseamna ca nu ai nevoie de jucatori corecti. dar asta e ..... e serveru tau si nu comand eu, dale admin la toti pustii care iti zic sarumina si sigur o sa mearga si serveru. bafta incontinuare cu serveru. | |
|
Gow! Progamer
Numarul mesajelor : 604 Varsta : 32 Localizare : Brad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: sal pt name Joi Apr 30, 2009 2:42 pm | |
| buna nick ?cine ti-a dat ban ? nu stiu cine ti-a dat dar acum vorbesc si eu : dak joci cu 16 biti nu inseamna ca ai cod !atat doar ca vezi cat de cat prin smoke,in rest...nu vezi prin pereti,nu ti se muta tinta,nimic.. !nush ce s-a intamplat,dar ...parerea mea ca dak joci cu 16 biti nu ins ca ai cod.nush ce s-a intamplat intre tine nick si cel care ti-a dat ban . | |
|
don corleone Moderator
Numarul mesajelor : 1027 Varsta : 46 Localizare : M-Ciuc Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: sal pt name Joi Apr 30, 2009 3:30 pm | |
| Uita-te la banuri Gow! Vede prin smoke! E un avantaj fata de ceilalti playeri !! Si daca are fisierul ala smokepuff sau cum ii zice cu care vede prin smoke, se considera cod!! Nush ce sa zic arhii....... de ce joci cu 16 bit?? | |
|
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: sal pt name Joi Apr 30, 2009 6:57 pm | |
| Ms nicule ..app cei care au admin au pe merit nu pe "sarut-mina"faza asta nu ma intereseaza ,prefer sa ma injure in fata decat pe la spate ,iar faza cu 16 bit ...joaca tu in pgl cu 16 bit.,la noi pe server se joaca cu 32 bit. , dc ....? pt ca ai un avantaj clar fata de mn si cei care sant cu 32 ... eu unu asa cum inteleg eu acest joc "cs" smoke este un mod de camuflare ori tu daca vezi ce avantaj am ca-l dau (avind nevoie mare sa trec dintr-o parte in cealalta)cu ce ma mai ajuta acest "smoke"(sau e pus in joc doar pt "PROSTI") .... si tu d-le GoW ,poate imi rasp.
P.S A inca ceva de pus botu nu-l pun sant destul de inteligent sa deduc ,iar treaba cu crezutu despre mn ce vrea sa insemne ?...sant la fel ca si inainte numai ca nu sa putut aplica anumite aplicati pe anumiti playeri ,eu fac ce e bine pt cei care joaca cs la mn pe server ,nu tin si nu am sa tin cont de prieteni (am dat ban lui fratimiu),atat timp cat toti tin la regulile serverului nostru toti imi sant prieteni ... | |
|