*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Vote_lcap2PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Voting_bar2PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Vote_rcap2 
don corleone (1027)
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Vote_lcap2PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Voting_bar2PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
flore
progres
progres
flore

masculin
Numarul mesajelor : 127
Localizare : acolo sus !!
Pro-GameCS.idle.ro :
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Left_bar_bleue50 / 10050 / 100PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 27/02/2008

PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Empty
MesajSubiect: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyDum Mar 23, 2008 3:26 am

rate 25000
cl_updaterate 20
cl_rate 2500
cl_cmdrate 20
fps_max 101
fps_modem 101

pe rand fiecare
Daca sunt probleme scadeti sau cresteti valorile dupa cum urmeaza
-------------------------------------------------
fps_max 101
fps_modem 101

Raman neschimbate
----------------------------------------------
rate 25000

Puteti scade pana la 15000 si creste pana la 35000 din 5 in 5 mii . Ex. 20000 , 15000 , 30000 , 35000
-----------------------------------------------------------------
cl_rate 2500

La fel ca la rate numai ca din 500 in 500 puteti creste sau scade
-----------------------------------------------------------------------------------
cl_cmdrate 20 maxim 50
cl_updaterate 20 maxim 50

aceste valori pot fi crescute sau scazute din 1 in 1
Sus In jos
MaVeRicK

MaVeRicK

Numarul mesajelor : 62
Pro-GameCS.idle.ro :
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Mar 24, 2008 8:20 pm

comenzile care leai postat sau macar o parte din ele au acelasi efect k censure...adik iti face sa mearga csul praf...cel putin asa am patit eu...si mi-am scos censura d 5 ori nu stiam de la ce e..acuma mi-am dat seama
Sus In jos
flore
progres
progres
flore

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :
PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Left_bar_bleue50 / 10050 / 100PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Mar 24, 2008 8:45 pm

nu stiu ce sa zic la mine merge foarte bine....
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Numarul mesajelor : 837
Varsta : 32
Localizare : Deva
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 16/02/2008

MesajSubiect: Re: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyLun Mar 24, 2008 9:01 pm

flore incearca sa bagi ce am pus eu la un topic...incearca sa bagi in config ce am scris...si imi zici daca iti merge bine Very Happy k sunt curios...mie unu imi merge foarte bine...am lag si choke si loss mic... Very Happy
Sus In jos
http://Pro-GameCS.forumhit.ro
flore
progres
progres
flore

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... EmptyMar Mar 25, 2008 1:52 am

sunt folosite de cfg meu....si mie imi merge bine dar pt restu le recomand ca toti sa le foloseasca pe ambele....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...   PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc... Empty

Sus In jos

PT TOTI !!! daca vreti sa nu mai aveti probleme cu lagu...etc...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Filme CS !!! :) nu aveti ce pierde
» un admin daca se poate :P
» As dori si eu admin daca se poate:D
» PENTRU TOTI PLAYERII !!!
» Important pt toti playeri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
*Pro-GameCS.Forumhit.ro* :: -=Pro-GameCS.idle.ro=- :: Discutii-
Mergi direct la: