Torres
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 36 Localizare : Alba-Iulia , Cartier : Barabant Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Avansare la admin pentru Torres ? Mar Noi 18, 2008 1:48 pm | |
| re all ... vreau si un admin cred ca am jucat destul ca player si cu slot pentru a sti regulile ... vreau un admin deoarece la amiaz cand vin de la sc , srv. e mai tot timpu pe mape de gen : de_dust2 , de_cabble , de_inferno etc. si pe srv. nu e nici un player , intru astept cateva minute nu intra nimeni daka e doar unu pe d2 , inferno , cabble etc , rar e fy _buzzkill , eu pot juca mult la amiaz deoarece seara mai ies pe afara cu prieteni , mai am de invatat , mai ma uit la un film si la amiaz vin de la sc. si am chef de cs si sa mah relaxez ... ms anticipat ... | |
|
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Avansare la admin pentru Torres ? Mar Noi 18, 2008 3:55 pm | |
| contra...la amiaz joci cand nu sunt playeri...si seara cand e nevoie nu esti ... contra ... ! | |
|
Torres
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 36 Localizare : Alba-Iulia , Cartier : Barabant Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Avansare la admin pentru Torres ? Mar Noi 18, 2008 7:08 pm | |
| Jun|oR stai linisit ca , decand s-a facut srv steam on nu mai sunt multi nici seara , nu se descurca atatia admini cu 10 playeri si la amiaz nu e nimeni si mapele sunt bagate aiurea , se baga singure ...pai fratilor mah scuzati dar aici trebe sa fi pupincurist ca sa primesti un admin ... sunt 3,4 admini corecti Lunatica etc. , multi au admin si nu stie sal foloseasca ... la amiaz daka ar fi mape mai mici nu intra playeri nu sunt nevoie de admini ... ? eu asta nu cred ... pacat de srv. e bun si si-a facut un renume .... | |
|
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: Avansare la admin pentru Torres ? Mar Noi 18, 2008 8:13 pm | |
| Da niste nume care nu isi fac meseria ! care nu stiu sa il foloseasca...cu ce suntem de vina daca asta or vrut cei de la Valve?sa nu mai se poata juca cum era inainte...se poate si acuma...se poate face protocol 47 si cel 48 sa intre si cei de pe valve...asteapta...sa intre unu din owneri sa faca acest lucru ... | |
|
Lunatica progres
Numarul mesajelor : 1430 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Avansare la admin pentru Torres ? Mar Noi 18, 2008 8:23 pm | |
| mi se pare devreme pt admin ... prima data foloseste-te de slot si demonstreaza ca esti apt pt admin. ca si admin ai f multe esponsabilitati si e nevoie de multe atuuri. dovedeste ca le ai si vei primi admin. in leg cu nr de playeri, multi intra si seara .. amiaza nu prea stiu ca am si eu scoala. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avansare la admin pentru Torres ? | |
| |
|