| asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
<<No namme>> Founder
Numarul mesajelor : 453 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: ProGame Lun Mar 24, 2008 10:00 pm | |
| pro :sa ma cauti pe mes ai id meu sau pe lord_ady | |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Lun Mar 24, 2008 5:59 pm | |
| Te rog fa-ti topic nou...nu e greu...dai new topic si ii bagi mare...bft Edit by Lord_Ady : Junior cine sa isi faca un topic nou???? precizeaza si fi atent la subiect pt k postarea e facuta bine, iar cine editeaza un post, sa-si puna numele, altfel voi sterge editarile !!! | |
|
| |
flore progres
Numarul mesajelor : 127 Localizare : acolo sus !! Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Sam Mar 22, 2008 4:31 am | |
| pro cu conditia sa ai steam | |
|
| |
Shamank-
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 35 Localizare : Arad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 20/03/2008
| |
| |
AreS progres
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 38 Localizare : Timisoara Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 12/03/2008
| |
| |
Shamank-
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 35 Localizare : Arad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vin Mar 21, 2008 11:31 am | |
| - DaZz0 a scris:
- pro..dar doar daca ai STEAM, fara steam nu se poate oricum!
ms pt sustinere | |
|
| |
Shamank-
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vin Mar 21, 2008 11:28 am | |
| - SeL<>JuN1oR a scris:
- PRO admin,cu toate k ai vorbit urat cu ceilalti sau cu mine...nu mai tin minte...fiecare om greseste...
ce vreau de la tine daca primesti admin...sa respecti pe ceilalti,sa ai STEAM...si sa fi des pe srv ca vezi ce specii de copilasi intra si ce fac pe srv...bafta si inca o data...PRO admin !! Respectele mele... Fra nu tin minte sa vb urat cu cineva chiar si cand o fost codat si nam putu sai fac nimika nui genu meu oricum ms pt sustinere si Respect a da si daca vb urat aveam ban nu?
Ultima editare efectuata de catre Shamank- in Vin Mar 21, 2008 11:32 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vin Mar 21, 2008 11:18 am | |
| pro..dar doar daca ai STEAM, fara steam nu se poate oricum! |
|
| |
Jun|oR Progamer
Numarul mesajelor : 837 Varsta : 32 Localizare : Deva Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 16/02/2008
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vin Mar 21, 2008 10:27 am | |
| PRO admin,cu toate k ai vorbit urat cu ceilalti sau cu mine...nu mai tin minte...fiecare om greseste... ce vreau de la tine daca primesti admin...sa respecti pe ceilalti,sa ai STEAM...si sa fi des pe srv ca vezi ce specii de copilasi intra si ce fac pe srv...bafta si inca o data...PRO admin !! Respectele mele... SeL <> JuN1oR edit : NU nu aveai ban...doar avertisment (kick / slay / zbor ) ... daca continuai poate poate aveai ban pe timp...depinde de injuratura...eu oricum sun PRO...
Ultima editare efectuata de catre SeL<>JuN1oR in Vin Mar 21, 2008 11:36 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Shamank-
| |
| |
Shamank-
| |
| |
urukai<cs> Progamer
Numarul mesajelor : 100 Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: re Vin Mar 21, 2008 6:45 am | |
| PRO dar sa fii prezent cat mai mult timp pe server cu conditia sa ai STEAM bft la frage ne vedem pe sever | |
|
| |
Lord_Ady progres
Numarul mesajelor : 363 Varsta : 43 Localizare : Bucharest Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vin Mar 21, 2008 1:59 am | |
| Pro admin, dar sa fi la fel de prezent pe server ......... | |
|
| |
Shamank-
| Subiect: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Joi Mar 20, 2008 11:25 pm | |
| Sunt prezent mai tot timpul pe server, si imi place foarte mult, as dori sa pot ajuta la adminarea serverului ..... cu respect Shamank | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) | |
| |
|
| |
| asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) | |
|