*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vote_lcap2asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Voting_bar2asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vote_rcap2 
don corleone (1027)
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vote_lcap2asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Voting_bar2asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)

In jos 
+3
urukai
Lord_Ady
Shamank-
7 participan?i
AutorMesaj
<<No namme>>
Founder
Founder
<<No namme>>

masculin
Numarul mesajelor : 453
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Pro-GameCS.idle.ro :
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Left_bar_bleue50 / 10050 / 100asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 16/02/2008

asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Empty
MesajSubiect: ProGame   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Mar 24, 2008 10:00 pm

pro :sa ma cauti pe mes ai id meu sau pe lord_ady
Sus In jos
https://pro-gamecs.forumgratuit.ro
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Numarul mesajelor : 837
Varsta : 32
Localizare : Deva
Pro-GameCS.idle.ro :
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Left_bar_bleue50 / 10050 / 100asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyLun Mar 24, 2008 5:59 pm

Te rog fa-ti topic nou...nu e greu...dai new topic si ii bagi mare...bft

Edit by Lord_Ady : Junior cine sa isi faca un topic nou???? precizeaza si fi atent la subiect pt k postarea e facuta bine, iar cine editeaza un post, sa-si puna numele, altfel voi sterge editarile !!! Cool
Sus In jos
http://Pro-GameCS.forumhit.ro
flore
progres
progres
flore

masculin
Numarul mesajelor : 127
Localizare : acolo sus !!
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptySam Mar 22, 2008 4:31 am

pro cu conditia sa ai steam Smile
Sus In jos
Shamank-

Shamank-

masculin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 35
Localizare : Arad
Pro-GameCS.idle.ro :
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 1:38 pm

AreS a scris:
pro shamank asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Happy15

asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Joint
ms man Smile)
Sus In jos
AreS
progres
progres
AreS

masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Pro-GameCS.idle.ro :
asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 12:32 pm

pro shamank asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Happy15

asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Joint
Sus In jos
http://thecrims.com
Shamank-

Shamank-

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 11:31 am

DaZz0 a scris:
pro..dar doar daca ai STEAM, fara steam nu se poate oricum!
ms pt sustinere
Sus In jos
Shamank-

Shamank-

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 11:28 am

SeL<>JuN1oR a scris:
PRO admin,cu toate k ai vorbit urat cu ceilalti sau cu mine...nu mai tin minte...fiecare om greseste...
ce vreau de la tine daca primesti admin...sa respecti pe ceilalti,sa ai STEAM...si sa fi des pe srv ca vezi ce specii de copilasi intra si ce fac pe srv...bafta si inca o data...PRO admin !!
Respectele mele... Laughing
Fra nu tin minte sa vb urat cu cineva chiar si cand o fost codat si nam putu sai fac nimika nui genu meu oricum ms pt sustinere si Respect Very Happy a da si daca vb urat aveam ban nu?

Ultima editare efectuata de catre Shamank- in Vin Mar 21, 2008 11:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 11:18 am

pro..dar doar daca ai STEAM, fara steam nu se poate oricum!
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Numarul mesajelor : 837
Varsta : 32
Localizare : Deva
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 10:27 am

PRO admin,cu toate k ai vorbit urat cu ceilalti sau cu mine...nu mai tin minte...fiecare om greseste...
ce vreau de la tine daca primesti admin...sa respecti pe ceilalti,sa ai STEAM...si sa fi des pe srv ca vezi ce specii de copilasi intra si ce fac pe srv...bafta si inca o data...PRO admin !!
Respectele mele... Laughing

SeL <> JuN1oR edit : NU nu aveai ban...doar avertisment (kick / slay / zbor ) ... daca continuai poate poate aveai ban pe timp...depinde de injuratura...eu oricum sun PRO... Laughing

Ultima editare efectuata de catre SeL&lt;&gt;JuN1oR in Vin Mar 21, 2008 11:36 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://Pro-GameCS.forumhit.ro
Shamank-

Shamank-

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 9:45 am

urukai<cs> a scris:
PRO dar sa fii prezent cat mai mult timp pe server cu conditia sa ai STEAM bft la frage ne vedem pe sever Cool
la fel ms mult si am sa dau ceace e mai bun Very Happy
Sus In jos
Shamank-

Shamank-

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 9:42 am

Lord_Ady a scris:
Pro admin, dar sa fi la fel de prezent pe server ......... Cool
ms mult pt increderea acordata,si sper sa fac ceace e bine Very Happy
Sus In jos
urukai<cs>
Progamer
Progamer
urukai<cs>

Numarul mesajelor : 100
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 29/02/2008

MesajSubiect: re   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 6:45 am

PRO dar sa fii prezent cat mai mult timp pe server cu conditia sa ai STEAM bft la frage ne vedem pe sever Cool
Sus In jos
Lord_Ady
progres
progres
Lord_Ady

masculin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 43
Localizare : Bucharest
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyVin Mar 21, 2008 1:59 am

Pro admin, dar sa fi la fel de prezent pe server ......... Cool
Sus In jos
http://www.Pro-GameCS.forumhit.ro
Shamank-

Shamank-

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) EmptyJoi Mar 20, 2008 11:25 pm

Sunt prezent mai tot timpul pe server, si imi place foarte mult, as dori sa pot ajuta la adminarea serverului ..... cu respect Shamank
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)   asi dori admin pt ca joc mult pe sv :) Empty

Sus In jos

asi dori admin pt ca joc mult pe sv :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» As dori si eu admin daca se poate:D
» salutare'
» as dori si eu moderator.... ce zicetzi am destula experiantza aici ?:P
» Admin
» un admin cv :-?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum