Unr3aL progres
Numarul mesajelor : 15 Localizare : Bucuresti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Salutare tuturor si :* cui merita Vin Sept 26, 2008 11:25 am | |
| Salutare lume ! Din pacate timpul nu prea mai imi permite sa mai intru pe srv asa ca profit si eu putin de timpul liber pe care il am sa va salut, in primul rand pe cei pe care ii stiu de ceva timp (Dan, HAHALEAUA (adik nenea LorD Adi, Flore, Luna :*, CANGURUL (aka JunIoR), Messa, Bl1nD ... & companY) si pe cei mai noi pe acest server. Imi este dor de voi si sa ma bag la un fragulet mic si sper sa reusesc sa va vad si online cat de curand. Felicitari pt ceea ce ati facut si cu forumul (in special Flore, care cred k s-a ocupat de asta ). Un weekemd placut si spor la frage ! ~ AleX (Unr3aL) | |
|
Gow! Progamer
Numarul mesajelor : 604 Varsta : 32 Localizare : Brad Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita Vin Sept 26, 2008 11:40 am | |
| ceau mane,cmf wa,nu te-am mai vazut de o gramada de timp,te astaptam irealule | |
|
dj_mesa Progamer
Numarul mesajelor : 492 Varsta : 33 Localizare : Arges, Pitesti Pro-GameCS.idle.ro : Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita Mier Oct 01, 2008 5:19 pm | |
| OO domnule Alex! Ce mai faceti:D ! Hai BFT . TE asteptam din nou pe server ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita | |
| |
|