*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
Salutare tuturor si :* cui merita EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
Salutare tuturor si :* cui merita EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
Salutare tuturor si :* cui merita EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
Salutare tuturor si :* cui merita Vote_lcap2Salutare tuturor si :* cui merita Voting_bar2Salutare tuturor si :* cui merita Vote_rcap2 
don corleone (1027)
Salutare tuturor si :* cui merita Vote_lcap2Salutare tuturor si :* cui merita Voting_bar2Salutare tuturor si :* cui merita Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

Salutare tuturor si :* cui merita

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Unr3aL
progres
progres
Unr3aL

masculin
Numarul mesajelor : 15
Localizare : Bucuresti
Pro-GameCS.idle.ro :
Salutare tuturor si :* cui merita Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Salutare tuturor si :* cui merita Right_bar_bleue

Data de inscriere : 26/03/2008

Salutare tuturor si :* cui merita Empty
MesajSubiect: Salutare tuturor si :* cui merita   Salutare tuturor si :* cui merita EmptyVin Sept 26, 2008 11:25 am

Salutare lume !
Din pacate timpul nu prea mai imi permite sa mai intru pe srv asa ca profit si eu putin de timpul liber pe care il am sa va salut, in primul rand pe cei pe care ii stiu de ceva timp (Dan, HAHALEAUA (adik nenea LorD Adi, Flore, Luna :*, CANGURUL (aka JunIoR), Messa, Bl1nD ... & companY) si pe cei mai noi pe acest server. Imi este dor de voi si sa ma bag la un fragulet mic si sper sa reusesc sa va vad si online cat de curand. Felicitari pt ceea ce ati facut si cu forumul (in special Flore, care cred k s-a ocupat de asta Very Happy).
Un weekemd placut si spor la frage ! I love you I love you I love you

~ AleX (Unr3aL)
Sus In jos
Gow!
Progamer
Progamer
Gow!

masculin
Numarul mesajelor : 604
Varsta : 32
Localizare : Brad
Pro-GameCS.idle.ro :
Salutare tuturor si :* cui merita Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Salutare tuturor si :* cui merita Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita   Salutare tuturor si :* cui merita EmptyVin Sept 26, 2008 11:40 am

ceau mane,cmf wa,nu te-am mai vazut de o gramada de timp,te astaptam irealule Razz
Sus In jos
https://pro-gamecs.forumgratuit.ro
dj_mesa
Progamer
Progamer
dj_mesa

masculin
Numarul mesajelor : 492
Varsta : 33
Localizare : Arges, Pitesti
Pro-GameCS.idle.ro :
Salutare tuturor si :* cui merita Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Salutare tuturor si :* cui merita Right_bar_bleue

Data de inscriere : 19/03/2008

MesajSubiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita   Salutare tuturor si :* cui merita EmptyMier Oct 01, 2008 5:19 pm

OO domnule Alex! Ce mai faceti:D ! Hai BFT . TE asteptam din nou pe server Wink!
Sus In jos
http://www.pro-gamecs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salutare tuturor si :* cui merita   Salutare tuturor si :* cui merita Empty

Sus In jos

Salutare tuturor si :* cui merita
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salutare
» salutare'
» Salutare!:D
» salutare'
» SAlutare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum