*Pro-GameCS.Forumhit.ro*
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Pro-GameCS.Forumhit.ro*

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» OFICIAL !!!
Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 26, 2009 2:36 pm Scris de PACOSTE

» Pt << No Namme >>
Reclamatie On.DruGz EmptyDum Sept 06, 2009 4:47 pm Scris de gogu SPP

» Cerere Admin
Reclamatie On.DruGz EmptyMier Iul 29, 2009 5:01 pm Scris de Vasile Balustrada

» admin pentru <<<alex>>>
Reclamatie On.DruGz EmptyLun Iul 27, 2009 8:41 pm Scris de <<No namme>>

» unban RoLo?
Reclamatie On.DruGz EmptyLun Iul 27, 2009 7:02 pm Scris de rolo_iabla

» Buna
Reclamatie On.DruGz EmptyLun Iul 27, 2009 4:26 pm Scris de Mefisto

» Intimplari si momente frumoase din "viata" cs-ului din tine
Reclamatie On.DruGz EmptyLun Iul 27, 2009 12:20 pm Scris de Vasile Balustrada

» In legatura cu serveru
Reclamatie On.DruGz EmptyLun Iul 27, 2009 10:04 am Scris de knoxvillecs

» PC-ul din dotare !
Reclamatie On.DruGz EmptySam Iul 25, 2009 8:46 pm Scris de <<<alex>>>

Top postatori
Lunatica (1430)
Reclamatie On.DruGz Vote_lcap2Reclamatie On.DruGz Voting_bar2Reclamatie On.DruGz Vote_rcap2 
don corleone (1027)
Reclamatie On.DruGz Vote_lcap2Reclamatie On.DruGz Voting_bar2Reclamatie On.DruGz Vote_rcap2 
Jun|oR (837)
PACOSTE (772)
Gow! (604)
LittleMiss (527)
dj_mesa (492)
Suiram (460)
<<No namme>> (453)
trippy! (428)

Reclamatie On.DruGz

In jos 
+2
On.Drugz
beat.ma
6 participan?i
AutorMesaj
beat.ma

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 56
Localizare : Brasov
Pro-GameCS.idle.ro :
Reclamatie On.DruGz Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Reclamatie On.DruGz Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/09/2008

Reclamatie On.DruGz Empty
MesajSubiect: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 06, 2008 7:01 pm

Stateam la de_inferno sub podu ala de langa site-ul X iar bomba era pe pod. Ies de sub pod si trag si omor un admin:
On*Druqz. In acel moment el replica..asa se pandeste.. si imi da slap. Alt jucator a auzit si m-a luat. Vreau sa stiu pentru ce a fost slapul acela?

Am aici dovada:

[G]*DEAD*GoW!*mp3 : nush
*Tr!PPy* killed Beat with awp
[G]*DEAD*On.DruGz : cum sa pandesti asa?Pentru admin/slot vizitati forumul **reclama este interzisa fraere**.Pro-GameCS.forumhit.ro
ADMIN On.DruGz: slap Beat with 0 damage
copilasu killed hL*DaNg3r Van Dame with

L-am intrebat de ce , dar nu mi-a raspuns. Din cate am citit la voi pe forum jocul este free-game.! Va rog sa vedeti unpic problema. Multumesc!
Sus In jos
On.Drugz
Warned
Warned

masculin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 32
Localizare : deva
Pro-GameCS.idle.ro :
Reclamatie On.DruGz Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Reclamatie On.DruGz Right_bar_bleue

Data de inscriere : 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 06, 2008 7:12 pm

Duamne...eu nu ma supar ca ai facut reclamatie...chiar te respect....da n-am crezut ca te superi pt un slap...am mai facut treaba asta cu slapu si la trippy si alti...si nimeni nu a zis nimic si nu s-a suparat. A fost un slap in gluma....Oricum erai singurl ct....si tero eram parca vreo 3 sau 4....nam crezut ca nu iti dai seama ca este "un fel de gluma" daca iti dadeam mai multe slapuri inseamna ca insistam sa pleci de acolo....whatever...gg si bft in continuare Wink
Sus In jos
PACOSTE
Moderator
Moderator
PACOSTE

masculin
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, pe langa castelu lu\' Dracula
Pro-GameCS.idle.ro :
Reclamatie On.DruGz Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Reclamatie On.DruGz Right_bar_bleue

Data de inscriere : 07/07/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 06, 2008 7:58 pm

Citat :
Aici veti putea posta reclamatiile la adresa unui admin, care face abuz de gradul sau pe server. Pentru ca o reclamatie sa fie luata in considerare, trebuie sustinuta de probe clare (scrrenshot). Orice reclamatie lipsita de dovezi clare, va fi stearsa fara ca cel care a depus-o sa fie anuntat.
IMPORTANT: Dovezile sub forma copierii "consolei serverului" sau copierii "discutiei prin intermediu messengerului", nu va fi valabila, pentru ca acestea pot fi modificate. Pentru ca dovezile din "consola serverului" sau "discutiei prin intermediu messengerului" sa fie valabile se va executa un screenshot al acestora. Fiecare player isi va creea propriul topic.

DECI!! inainte sa mai faceti reclamatii aiurea, pls cititi regulamentu. Stiu ca poate tea deranjat cea facut drugz, dar acuzatia nu se ia in considerare. Si oricum sa fim seriosi pt un simplu slap .... nu se face atata tam-tam. Razz

Hai treci la joc si bft la frage.
Sus In jos
https://pro-gamecs.forumgratuit.ro/forum.htm
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Numarul mesajelor : 837
Localizare : Deva
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 16/02/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 06, 2008 10:02 pm

sunt de acord cu pacoste!! dar on drugz pe viitor nu mai fa asa ceva ca vezi cum se trezeste cate unu si sare cu gura!!degeaba dai tu slap la trippy,dar el era si CT si era si alt player,nu trippy sau altu! nu mai fa glume asa!! hai beat,HF si GL !! bafta la fraguri!! era si omu bine dispus,si noi suntem mai glumeti de felu nostru Smile !!
Sus In jos
http://Pro-GameCS.forumhit.ro
trippy!
Progamer
Progamer
trippy!

masculin
Numarul mesajelor : 428
Localizare : Acasa
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 17/05/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 06, 2008 11:57 pm

astai o prostie sincer...tio dat un slap fie k kampai fie kredea k prinzi o gluma,ceea ce ii evident k nu,e free game da pt camping enorm de mult si aiurea se da slap..akuma u erai ct da numa x nu stateai din kte am aflat...
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptyDum Sept 07, 2008 10:59 am

trippy ce nu intelegi din CT are voie sa steie la bomba???acuma tre sa steie la X? :O sa fim seriosi!! CT apara BOMBA!! TERO merge o ia!! era o gluma,el nu a inteles-o ca pe o gluma!! deci CT intotdeauna trebuie sa apere bomba,ca T sa nu vina sa o ia! intelegi??
Sus In jos
trippy!
Progamer
Progamer
trippy!

masculin
Numarul mesajelor : 428
Localizare : Acasa
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 17/05/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptyDum Sept 07, 2008 12:47 pm

junior plz aratmi unde am skris k ct nu are voie sa stea la bomba?plz...si am zis k o fost o gluma si k nu trebuia sa se supere atat nu?deci plz din moment ces admin kteva reguli dastea de jok imi vine sa kred k styu si eu...
Sus In jos
Jun|oR
Progamer
Progamer
Jun|oR

masculin
Pro-GameCS.idle.ro :

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptyDum Sept 07, 2008 12:51 pm

Citat :
akuma u erai ct da numa x nu stateai din kte am aflat...

referitor la ce am zis eu Smile statea la bomba!! Smile acuma ai inteles???la fel faceam si eu!stateam la bomba!nu la x! ca bomba nu era la x! ci la pod Smile
Sus In jos
dj_mesa
Progamer
Progamer
dj_mesa

masculin
Numarul mesajelor : 492
Varsta : 33
Localizare : Arges, Pitesti
Pro-GameCS.idle.ro :

Data de inscriere : 19/03/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz EmptySam Sept 13, 2008 4:45 pm

Aicea fiecare daca percepe gluma, daca are simtul umorului ! Parerea mea este ca nu ar trebui sa ne " jucam" asa cu playerii! Asa intre noi adminii ca ne mai dam un slap ne cunoastem si altceva.. Dar cu un player pe care nu io cunoastem sau nu l-am mai vazut ( cel putin eu nu l-am vazut ) nu avem treaba cu el Smile!! Suspect
Sus In jos
http://www.pro-gamecs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie On.DruGz   Reclamatie On.DruGz Empty

Sus In jos

Reclamatie On.DruGz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie admin